Wendy Vos

Biografie

Na mijn opleiding Schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium ben mijn carrière begonnen als Muziekdocent. Ik gaf les op diverse middelbare scholen. Voorafgaand aan mijn docentschap ben ik na een 3 jarige opleiding koordirectie gestart als Koordirigent.

Na 10 jaar heb ik het roer voor de eerste maal omgegooid. Ik dacht dat ik makelaar wilde worden, maar dat bleek al snel niet het vak wat bij mij paste. Via mijn netwerk kwam ik terecht bij de Luchtverkeersleiding Nederland waar ik gewerkt heb als opleidings coördinator, leerlingbegeleider en enige tijd instructeur was voor het vak Human Factors.
In die periode heb ik mijn opleiding Integratieve Psychotherapie afgerond.

Opnieuw heb ik het roer omgegooid, ik heb mijn baan bij de Luchtverkeersleiding opgezegd en ik ben aan de slag gegaan als integratief psychotherapeut en relatietherapeut in mijn in mijn eigen psychotherapie praktijk.

Al doende bleek ook dat dit niet helemaal was waar ik gelukkig van werd. Vervolgens heb ik een coach aan de arm genomen, al mijn expertise bij elkaar geraapt en ben het bedrijf Trittico gestart, coaching en training op het gebied van Personal Branding en Presentatie. Dat was een geweldige keuze, in die periode ben ik enorm gegroeid als mens en ondernemer. Ik coach en train nog steeds voor Trittico, op dit moment train ik vooral ondernemers en voor trainingsbureaus.

Een toch…. ik wil meer. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, ik wil grote veranderingen teweeg brengen, ik wil mensen begeleiden in hun veranderings proces, groot of klein, naar het leven wat ze altijd al wilden leiden, maar nooit stappen voor hebben gezet.

Want als je iets wilt, dan kan het, het gaat altijd ten koste van iets, maar als het uiteindelijk oplevert wat je voor ogen had, dan is het die ‘opoffering’ dubbel en dwars waard!

In 2013 my employer at that time (ECT) hired Wendy for a consulting training to smooth out some ‘wrinkles’ in my working environment at that time. After some stressful years building a high tech container terminal, Wendy forced me to reconsider many things in my business environment using self-reflecting and some simple but very effective training methods…. finally this resulted in the fact I changed job after I realised I made many business decisions in a blink of a second for many years neglecting my own personal needs….

Now, and after a few months, I am looking back realizing I have delayed that that decision far too long. But happy I made the change!

Wendy, thanks !!

Wendy Vos is een personal branding expert omdat zij in beeld en woord duidelijk maakt hoe jij je eigen merk presenteert en hoe je dat positief kunt beinvloeden. Zij maakt gebruik van de eigen kracht van de ondernemer, is creatief in het gebruik van technologie en sociale media en is scherp in het benoemen van kwaliteiten en ontwikkelpunten. Dit doet zij praktisch, doelgericht en zonder er doekje omheen te winden. Kortom, Wendy leert je hoe je een sterk persoonlijk merk kunt uitstralen.

Wendy helped me prepare a performance in which I had to impersonate Julie Andrews. She was very creative, practical in that we started rehearsing right away and to the point. In one session we not only created together the complete scenario but It was also documented and practised several times. I was well prepared and my audience loved it, thank you Wendy!

ERVARING EN OPLEIDING

In 2009 ben ik afgestudeerd als Integratief Psychotherapeut, in die jaren heb ik ontzettend veel geleerd over diverse behandelmethoden en hoe deze toe te passen. Ik kreeg enorm veel inzicht in hoe mensen werken, doen en denken. Ik was al een aantal jaren trainer en coach, maar ik wilde meer weten, verdieping, in wat de mens zoal beweegt.

Vele ondernemers, managers en bestuursleden (M/V) heb ik getraind en gecoacht. Op gebied van persoonlijke vraagstukken, veranderprocessen, efficiency, communicatie, persoonlijke effectiviteit, Personal Branding en Presentatie.
Ik bied ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling, houd je een spiegel voor en zal je bijstaan in de nieuwe stappen in je leven.
Ik ben nieuwsgierig, geïnteresseerd en een goed gesprekspartner. Ik hoor van mijn klanten dat ik ontwapenend, inventief, intelligent en mentaal sterk ben en dat ik de vinger op de zere plek weet te leggen.

Ik coach vooral op intuïtieve wijze, en zet al mijn kennis en vaardigheden die ik in de jaren heb opgedaan en verder ontwikkeld daarbij in. Samen werken aan jouw toekomst, een nieuwe jij, dit doen we door oplossingen te vinden en verbanden te leggen. Dat vind ik het leukste wat er is. .

Ik ondersteun je graag bij jouw persoonlijke transformatie proces op een begrijpelijke manier, door het gebruik van heldere stappen, actie gerichte coaching, voorbeelden en metaforen.

© Copyright - Wendy Vos