Popkoor Canzone, voor de oudere jongere!

 

September 2017 zijn we begonnen met dit Popkoor voor de oudere jongere.

Veel popkoren hebben een leeftijdsgrens van 45/50 jaar. Dat is waar de leeftijd van onze leden start! Inmiddels hebben we 23 enthousiaste leden, 19 dames en 4 heren, er kunnen er heren bij!

Onze leden zijn tussen de 48-73 jaar. Ben je boven de 45, dan ben je bij ons van harte welkom om onder professionele begeleiding te zingen in dit nieuwe Florence popkoor Canzone.

Het tempo ligt hoog. Behalve dat we tijdens de repetities hard werken aan nieuwe en ook oude nummers, studeren de leden ook thuis. Enthousiasme en kwaliteit staan bij ons centraal, daarom is het belangrijk dat je zang-ervaring hebt en dat je durft te performen. Het repertoire bestaat uit pop, gospel en jazz nummers. Nummers uit de hitlijsten van nu, gouwe ouwe-klassiekers, muziek uit de jaren zeventig tot negentig, het kan allemaal.

De muzikale leiding is in handen van Wendy Vos, een zeer ervaren en energieke dirigent. Ze zit al 30 jaar in het vak en leidt diverse koren. Daarnaast geeft ze diverse koorworkshops.

Wanneer? Elke maandag van 19.30 tot 21.30 uur.
Waar? Florence, Gulden Huis, Steenhouwersgaarde 1 in Den Haag.

De kosten bedragen € 23,50 per maand. Een keer meezingen? Dat kan, meld je aan via mail@wendyvos.nl of via 06 – 20 11 49 13.